Eduxes Oy

hius- ja kauneudenhoitoalan expertti

kotisivulle | hiusalan ammattitutkinto | rahoitus

 

tiedustelut: Raija Kara
raija.kara@eduxes.fi
040-5894406

 

Hiusalan AMMATTItutkinto
rahoitus


Koulutus ja näytöt tulevat maksamaan henkilön osaamisesta riippuen n. 4000-4500 €.
Koulutusaika on n. 1,5-2 vuotta työnohessa. Kouluksen aikana suoritetaan näytöt sinulle parhaiten soveltuvassa järjestyksessä tutkinnon osa kerrallaan.

Koulutuksen ja näytöt voi rahoittaa kahdella tavalla:
- oppisopimus tai yrittäjän oppisopimus
- omarahoitteinen (yksityisopiskelija)

Lisäksi jokaisen tutkinnon suorittajan on maksettava Opetushallitukselle tutkintomaksu 58 € ennen ensimmäistä tutkintosuoritusta.

Ole aina ensin yhteydessä Raija Karaan, niin saat tarkempia ohjeita.

Oppisopimus tai yrittäjän oppisopimus

Oppisopimus on tarkoitettu niille tutkinnon suorittajille, jotka ovat työsuhteessa eli palkannauttijoita. He sopivat työnantajansa kanssa oppisopimustoimistossa siitä, että heidän työsuhteensa muuttuu tutkinnon suorittamisen ajaksi oppisopimus -työsuhteeksi. Tämä ei tarkoita sitä, että palkkaus jne. muuttuisi. Sen sijaan työnantaja on oikeutettu pieneen oppisopimustoimistosta maksettavaan korvaukseen oppisopimuksen ajaksi, samoin tutkinnon suorittaja, saa pienen korvauksen niiltä päiviltä, kun on koulutuksen lähipäivissä pois työstä. Oppisopimustoimisto ostaa valtion osoittamalla rahalla tutkintoon valmistavan koulutuksen ja näytöt Eduxes Oy:stä.

Yrittäjän oppisopimus on tarkoitettu nimensä mukaisesti yrittäjille. He solmivat oppisopimustoimistossa yrittäjän oppisopimuksen tutkinnon suorittamisen ajaksi. Tällöin oppisopimustoimisto ostaa valtion osoittamalla rahalla heille tutkintoon valmistavan koulutuksen ja näytöt Eduxes Oy:ltä.

Oppisopimusta kannattaa ensisijaisesti hakea oman paikkakunnan oppisopimustoimistosta, mutta jos siellä on esimerkiksi määrärahat lopussa, voi kysellä mistä tahansa oppisopimustoimistosta.

Linkki, mistä saat lisätietoa oppisopimuksesta.
Linkki Suomen oppisopimustoimistojen yhteystietoihin.

Yksityisopiskelija

Tutkintoon valmistavan koulutuksen ja näytöt voi myös ostaa omalla rahalla. Jos toimiii yrittäjänä, koulutuskulut saa laittaa yrityksen vähennyksiin. Yksityisopiskelija maksa koulutuksen kolmen kuukauden erissä Eduxes Oy:lle. Keskimäärin koulutus ja näytöt maksaa kahden vuoden koulutusajalla 177 € (+alv 24%) kuukaudessa. Tiedustelut: Raija Kara 040-5894406.

 


Vuodesta 1996
TODISTETTUA ja TIETEELLISTÄ,
KORKEALAATUISTA
käytännöllistä ja teoreettista
TIETOA ja TAITOA
sinun Eduksesi
Koulutus- ja tutkintopalvelut sekä kirjatilaukset;
Raija Kara, Ritalankatu 27 33400Tampere
040-5894406 raija.kara@eduxes.fi